Recent Reviews

3.5 stars out of 23 reviews

Jerlencio Adipi1 week(s) ago

Delivery:

Food:

Ivan Wouters1 week(s) ago

Delivery:

Food:

Wesley tabla24-04-2022

Delivery:

Food:

Vaste shaorma ????????
Anoniem18-02-2022

Delivery:

Food:

Joris30-12-2021

Delivery:

Food:

16u53 besteld. Als mogelijk levertijdstip 17u30 aangeduid. Om 18u40 even gebeld om te informeren. 18u43 is er geleverd, helaas 2 potjes saus te weinig. Het was wel lekker. Of was dat omdat ik ondertussen wel heel grote honger had!
Mariyati Van Bussel11-12-2021

Delivery:

Food:

Langer dan 2 uur gewacht. En kwam er een verwarde oude man eindelijk aan met koud lauw eten beetje jammer dit.
Nathalie Vlaeminck23-11-2021

Delivery:

Food:

Kapsalon gevraagd zonder groenten maar toch groenten erop en extra vlees gevraagd maar ook niet gekregen heel jammer dat er altyd wel iets niet klopt voor de rest wel lekker
Evan Koole05-08-2021

Pickup:

Food:

Heerlijk vers vlees en een overheerlijke pastamaaltijd gehad. Het eten was netjes op het afgesproken tijdstip klaar!
Mieke Claes01-08-2021

Delivery:

Food:

Bij de bestelling kan je een opmerking schrijven voor het restaurant voor als je iets extra wil dat je niet bij de bestelling kan aanduiden. Heb ik dus elke keer gedaan maar de eigenaar van nefertete leest dit niet volgens mij want er is altijd tekort
Paul F. Brouwer01-07-2021

Delivery:

Food:

Powered By:

Address

Nefertete
Mol
Corbiestraat 39
2400  Mol
Tel.: 014318770